Nugat

Že res, da nugat vsebuje le lešnike, čokolado in sladkor, a izbiranje vrhunskih sestavin in iskanje njihovega pravega razmerja se je izkazalo za izjemno dolgotrajen podvig. Ko boste nugat enkrat okusili, boste vedeli, zakaj se je splačalo počakati.

Sveže dodano

Nugat

Minjoni

Minjoni so mini tortice različnih okusov, položene v papirnate skodelice. Posebej so primerni za razne sprejeme in pogostitve, saj jih lahko pospravimo v dveh grižljajih. V Domači peki pripravljamo izvrstne čokoladne, petit fours, lešnikove in sadne minjone.

Minjoni

Ježki

Priljubljena otroška sladica, saj omamno dišijo in so ljubki na pogled. V Domači peki pripravljamo tako dobre, da zamikajo tudi starejše.

Sestavine: jajca, sladkor, moka, sladka smetana, čokolada, kokosova moka, marelična marmelada,
rum, voda.

Ježek

Tiramisu

Sestavine: jajca, sladkor, mleko, sladka smetana, vanilija, otroški piškoti, mascarpone. Klasični tiramisu ima dodan še rum, kavo, kakav in mlete mandlje, jagodni pa vodko, jagode in čokolado v prahu.

Tiramisu

Rogljički

Lahkotna izjemnost

So potomci kifeljčkov in, kot se spodobi, svoje prednike v marsičem preraščajo. Iz pravega testa so, rahli, krhki in prijazni - z marmelado, čokolado ali prazni :-)

Rogljički

Poklončki

Impozantno ljubeznivi

So ena naših bolj protokolarnih specialitet. Najsi gre za intimne obrede ali visoke obiske, naši čokoladni lončki slastnih vsebin bodo gotovo eden prijetnejših spominov na pomembne življenjske dogodke. Nadvse primerni tudi za slavja brez posebnega razloga.

Sestavine: sladka smetana, čokolada, (kakavovi deli min. 52 %, kakavova masa, kakavovo maslo, mleko v prahu), sladkor, nugat, jajca, kakav, lešniki, mandlji, kokos, pistacija, maline ali malinova kaša (sladkor, glukozno-fruktozni sirup), kisla smetana, pšenična moka.

Poklončki

Profiteroli

Profiteroli so zelo znana in priljubljena italijanska sladica. Krhke kroglice iz paljenega testa so polnjene s smetano in prelite s čokoladno omako.

Sestavine: jajca, sladkor, moka, maslo, sladka
smetana, mleko, čokolada, kakav.

Profiteroli

Čokoladni mousse

Rahla in zapeljiva čokoladna pena

Sestavine: jajca, sladkor, mleko, kakav, sladka smetana.

Mousse

Točen sladoled

Vsak dan sveže pripravljen iz naravnih sestavin po domači recepturi. Vaniljev, čokoladni ali oba združena v priljubljeno kombinacijo. Slasten in kremast. Pojeden z žličko iz skodelice ali polizan iz hrustljavega korneta po poti. Naš točen sladoled.

Točen sladoled

Sendviči

Sredozemc

Sestavine: pirina moka, kvas, sladkor, sol, oljčno olje, lan, maslo, ovčji sir, paradižnik, solata, bazilični pesto, balzamična omaka.

Tihomorc

Sestavine: bela moka, kvas, sladkor, sol, oljčno olje, maslo, artičoke, paprika, tuna, rukola, slani ribji fileti.

Nordijc

Sestavine: bela moka, kvas, sladkor, sol, beli sir, bučke, oljčno olje, maslo, paradižnik, hrenova omaka, dimljen losos, kalčki.

Burjevc

Sestavine: bela moka, kvas, sladkor, sol, oljčno olje, maslo, pršut, smokva, rukola, mozarella.

Sendviči

Promenadnik

Za pod roko

Ne sede, ne stoje, ne mirujoči? Promenadnik tu galantno vskoči. To mecen je domišljije, vse 'špancira', kar se pije!

Promenadnik

Smutiji

Gladko zmagaj

Odkar imaš na voljo štiri okrepitve, je izgovarjanje na slabo dnevno formo preteklost. Z vlakninami, vitamini, antioksidanti in izvrstnim okusom, v življenje vnašajo ugodje in obetajo odmevne rezultate!

Zelen'c
banana, ohrovt, mango, limonina trava
Rumenček
breskev, ananas, papaja, pasijonka, guava, aloe vera
Škrlatan
črni ribez, borovnice, banana, robide
Rdečkar
rdeča pesa, ananas, borovnice, ingver

Smutiji